Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Съвместна пресконференция на неправителствени организации от Стара Загора

Съвместна пресконференция на неправителствени организации от Стара Загора по повод Европейската година на доброволчеството

 

 

На 23.02.2011 година от 11:00 часа в националния пресклуб на БТА в Стара Загора, част от неправителствените организации, действащи на територията на град Стара Загора и областта ще дадат кратка пресконференция. Целта на събитието е да бъде запозната широката общественост с конкретни съвместни дейности, които тези организации са планирали да реализират в рамките на 2011 Европейска година на доброволчеството.

По време на пресконференцията ще бъдат своеобразно стартирани двете водещи инициативи „Моят европейски училищен двор" и „"Осинови" паметник". Първият има регионален характер и негов патрон ще бъде Областния управител на област Стара Загора, а вторият е насочен конкретно за училищата от Стара Загора.

Неправителствените организации, които се ангажират заедно да популяризират сред обществеността доброволчеството през настоящата 2011 година са: Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора, Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Сдружение „Самаряни", Регионален младежки съвет „Инициатива", Младежки общински съвет и Пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора.

Пресконференцията ще отбележи и втория рожден ден на Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора. За две години работа във всички 11 общини на област Стара Загора Центърът и неговите изнесени офиси постигнаха добри резултати, доближавайки Европейския съюз до неговите граждани.

 

 

 

За контакт:

Константин Стоянов
Координатор
Информационен център „Европа директно"

042 60 50 07

087 902 19 97

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news