Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Близо 800 души се насладиха на „Кармен” на Жорж Бизе пряко от Валенсия

karmen-opera-valenciaБлизо 800 души се насладиха в приятната юнска вечер на оперния спектакъл, изпълнен блестящо под режисурата на Карлос Саура и диригенството на Зубин Мета. Звездите от "Кармен" изгряха на Античния форум в Стара Загора.


Прякото предаване на спектакъла директно от кралския оперен театър на Валенсия е част от инициативата VIVA Europa, посветена на Европейската година за борба с безработицата и социалното изключване. Стара Загора беше единствения град от България, включил се в общоевропейската инициатива, благодарение на екипа на Европа Директно-Стара Загора, АРИР и Държавна опера Стара Загора. Вижте видео от събитието.

vivaopera2010

 

Преди представлението беше излъчена речта на Председателя на ЕК г-н Барозу, посветена на Европейската година, последвана от кратко обръщение на Председателя на Общински съвет Стара Загора г-н Руканов.

 

 

 

В антрактите бяха излъчени клипове, представящи всички партниращи си градове от Европа - 43, както и специалното обръщение към Стара Загора на Дидо от Д2.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news