Библиотека

Центърът официално бе открит на 19 февруари 2009 г.

Специални гости на събитието бяха: Меглена Кунева – българският еврокомисар, Живка Станева, Кристиана Грозданова - от кабинета на М. Кунева в Брюксел, Зинаида Златанова – ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, Ингрид Шикова – съветник Информация и комуникации към Представителството, Елица Златева – съветник Преса и медии към Представителството, Есен Алиева – асистент в Представителството, проф. Светлин Танчев – Кмет на Стара Загора, Мария Нейкова – Областен управител, партньорите на АРИР по проекта и др.

 

1dsc_0266 1dsc_0277
1dsc_0280 1dsc_0287
1dsc_0292 1dsc_0310

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg